Padelklubbar i Stockholm

I takt med att padel är en sport som blir allt mer populär ser man även ett ökat intresse i just padelklubbar. Och detta är inte så konstigt, för precis som att du måste vara medlem i en golfklubb för att få spela golv på klubbens banor krävs det i de allra flesta fall att du är medlem i en padelklubb för att så spela padel på någon av deras banor. Det kan finnas undantag, men överlag är det så kraven för spelandet ser ut. Har du därmed intresse för att själva komma igång med padel kan det vara hög tid att gå med i en klubb i den stad du vill spela. Nedan har vi samlat all nödvändig information för dig som vill hitta padelklubbar i Stockholm!

Vad är en padelklubb?

Kort sagt kan man säga att en padelklubb är padelns motsvarighet av golfklubb. Det vill säga, en padelklubb är som en slags förening där alla medlemmar har tillgång till att spela på klubbens banor och anläggningar. Utan att vara medlem i en sådan klubb kan det vara svårt att hitta tillgängliga banor.

Däremot kan det i vissa städer och på vissa platser finnas padelbanor du kan få spela på trots att du inte är medlem i någon klubb. Det är dock rätt ovanligt, så får att garantera att du ens har tillgång att boka en bana kan det vara smart att gå med en i padelklubb. Vill du spela mycket padel kommer det vara mycket fördelaktigt då du även via klubben kan få en del andra förmåner.

Varför gå med i en padelklubb?

Om det inte redan framkommit i tidigare stycken är den absolut främsta anledningen till att du ska gå med i en padelklubb att det är något som krävs för att du ens ska få möjligheten att spela padel. Padelklubbar samarbetar nämligen med olika anläggningar och banor – utan att vara medlem i en padelklubb finns det inte särskilt många anläggningar som låter dig spela över huvudtaget.

Dessutom kan det vara fördelaktigt att gå med i en padelklubb då du kan få ta del av rabatterade priser, erbjudanden och tips, samt få en trivsam gemenskap med de andra medlemmarna. Oavsett om du vill testa på padel, lära dig sporten eller satsa stort bör du med andra ord gå med i en padelklubb. Välj en som finns tillgänglig i den stad och det område du vill spela i!

Vilka padelklubbar finns det i Stockholm?

För dig som bor i Stockholm finns det ett flertal olika padelbanor att ta del av. De är utspridda relativt proportionerligt över staden, vilket även innebär att du kan ha möjligheten att hitta ett passande alternativ oavsett var du bor. Det bör åtminstone finnas en padelklubb som samarbetar med ett par anläggningar och banor i närheten av dig.

Fördelen med att det finns hela 13 olika padelklubbar i Stockholmsområdet är att det även finns varierande möjligheter vad gäller på vilken typ av anläggning och bana du kan spela. Du kan hitta såväl utomhusbanor som inomhusbanor, större som mindre anläggningar, samt mer strikta klubbar som mer flexibla sådana. Det finns helt enkelt padelklubbar som erbjuder något för alla!

Padelklubbar i Stockholm

Nedan listar vi alla padelklubbar och föreningar som finns att bli medlem hos i Stockholm, allt för att det ska bli lite lättare för dig att hitta den klubb som stämmer bäst överens med dina önskemål. Oavsett vilka kunskaper och erfarenheter du har eller inte har av att spela padel kan vi garantera dig att det finns en padelklubb i Stockholm som du kan trivas med.

Padel 22

Detta är en padelklubb som finns att tillgå på Värmdö. De har själva en padelanläggning med 3 dubbla inomhusbanor som finns tillgängliga för alla olika nivåer av spelare.

Court 1

Court 1 är en padelklubb som kan vara mycket trivsam att ta del av då du bor i eller i närheten av Nacka. Det är nämligen där klubben har sitt säte, där de erbjuder dig att spela i deras padelhall med 6 inomhusbanor.

PDL center Frihamnen

Här har vi Stockholms, såväl som en av Nordens, största padelklubb som även besitter en av de största anläggningarna för Padel. Du kan ta del av 22 dubbla inomhusbanor som är anpassade för alla olika nivåer.

  • Padelverket Botkyra
  • Padel Flemingsberg
  • Södertälje Padelklubb
  • Saltsjöbadens padelklubb
  • Padelcenter Årsta
  • Salem Padel
  • Padelverket Ärvsjö
  • Ekerö Padel
  • Padelverket Spånga
  • Padel Good to Great
Padelklubbar i Stockholm
Rulla till toppen