Padelklubbar i Göteborg

Att spela padel är något som allt fler vill göra. Anledningen till att just padel blivit en så pass populär och omtalad sport är framförallt att det är en sport som alla kan delta i – det krävs varken tidigare kunskap eller erfarenhet av att spela en racketsport för att du efter ett par rundor ska komma in i och förstå hur man spelar. Med andra ord är det något som bjuder in till både underhållning, motion och socialt umgänge på samma gång. Om du själv är intresserad av att spela padel och bor i Göteborg är den här texten speciellt tillägnad dig. Här går vi nämligen igenom allt som kan vara bra att veta när det kommer till padel och padelklubbar i Göteborg!

Vad är en padelklubb?

För att du ska ha möjligheten att bli något mer involverad i padel, det vill säga snarare än att bara ta enstaka lektioner eller spela några få gånger per år, är det nödvändigt att du går med i en padelklubb. Det är nämligen via padelklubben som du får tillgång till specifika banor och anläggningar, samt till att boka in olika lektioner och träningspass.

Vanligt är att det i en padeklubb finns medlemmar av alla olika nivåer och erfarenheter, det vill säga såväl nybörjare och hobbyspelare som utbildade tränare och proffs. Tillsammans skapar samtliga klubbmedlemmar som en community som tillsammans ser till att ni alla får chansen att träna, spela och utvecklas med hjälp av andra spelare på samma nivå.

Varför gå med i en padeklubb?

Just det, det vill säga gemenskapen och sammanhållningen, är en av de främsta fördelarna med att gå med i en padelklubb. Känner du själv för att börja spela lite mer kan det göra stor skillnad om du är med i en klubb eller inte.

Utöver att medlemsskapet och de andra medlemmerna bidrar med mycket så är det även bra att vara med i en padelklubb då du får större tillgång till olika anläggningar och banor. Om en specifik padelhall samarbetar med en viss klubb, eller om den i själva verket ägs av padelklubben i fråga, krävs det nämligen oftast att du är medlem där för att du ska få spela. Det kan även vara så att du får rabatt vid hyrning av padelbanor eller annan utrustning om du är medlem.

Trots att du som medlem i en padelklubb, precis som i exempelvis en golfklubb eller tennisklubb, måste betala en liten årsavgift på ett par hundra kronor för att underhålla medlemsskapet är det förhållandevis en väldigt liten avgift till de möjligheter du kan ges. Det kan verkligen öka dina chanser om att bli en bra padelspelare så att du kan förbättra ditt game även på egen hand!

Vad finns det för padelklubbar i Göteborg?

Vill du börja spela padel i Göteborg? Då kan vi verkligen rekommendera dig att söka upp en passande padelklubb för att sen bli medlem hos den. På så sätt kan du känna dig trygg med att du alltid kan vända dig till, få hjälp av eller hitta inspiration hos andra spelare, tränare och tävlande när det kommer till ditt spelande.

Oavsett om du är nybörjare eller om du sen tidigare har rätt mycket erfarenhet av att spela padel finns det en padelklubb i Göteborg som kan passa dig. Genom att medlemskap hos någon av dem får du också tillgång till ett flertal padelanläggningar, hallar och banor som erbjuder roliga och lärorika matcher på olika nivåer.

Padelklubbar i Göteborg

Nedan har vi samlat alla de padelklubbar som finns att ansöka om medlemskap hos i Göteborg. Vi hoppas att våra tips och rekommendationer kan hjälpa dig som vill ta ditt spelande av padel till nästa nivå!

GLTK Padel

GLTK Padel är Göteborgs största tennis- och padelklubb. Du är välkommen att ansöka om ett medlemskap oavsett kunskapsnivå och erfarenhet. GLTK passar dock bäst som padelklubb för dig som gillar utmaningar, utvecklingsmöjligheter och trygg inlärning. Som medlem får du ta del av träningar, lektioner, tävlingar och mycket annat.

Padel Club Frihamnen

Som medlem hos Padel Club Frihamnen får du tillgång till en stor arena med ett flertal proffsiga banor, samtidigt som du får möjligheten att boka in på både gruppträningar och privatlektioner. Som medlem får du även andra förmåner så som erbjudanden, rabatter och förtidsbokning. Du kan välja att spela med såväl nybörjare som tränare och proffs helt beroende på egna önskemål och behov.

Pixbo Göteborgs padelklubb

Hos Pixbo Padelklubb i Göteborg kan du som medlem boka in dig på träningar, lektioner, läger och tävlningar. Du kan när och var som helst boka in dig för att spela en match mot andra medlemmar av olika nivåer för att lära dig mer och  utvecklas som spelare.

Padelklubbar i Göteborg
Rulla till toppen