Padelbanor

Padelbanor

Sporten padel har det senaste årtiondet och framför allt senaste åren blivit en mycket populär sport. Det är bra kombinationen av träning och socialt umgänge och dessutom är det inte heller särskilt svårt att komma igång.

I takt med att sporten har vuxit har antalet padelbanor också blivit betydligt fler. Från att det knappt funnits några padelbanor i de större städerna i Sverige till att finnas överallt i hela Sverige. Med detta har även utbudet av singelbanor, dubbelbanor ökat och även att det finns både padelbanor inomhus i centrum av städer till padelbanor utomhus i skärgården. Många banor har en mycket hög kvalité, standard och är fräscha.

För att du ska kunna hitta padelbanor som passar dig i närheten av där du befinner dig har vi samlat alla padelbanor i Sverige på vår hemsida. Vi listar:

  • – Gratis padelbanor
  • – Singelbanor
  • – Dubbelbanor
  • – Padelbanor utomhus
  • – Padelbanor inomhus
  • – Bokningsbara padelbanor
  • – Padelbanor med drop-in

Nedan har vi samlat de olika padelbanor som finns att spela på runt om i hela Sverige.

Oavsett hur mycket eller lite just du har spelat padel tidigare finns det ingen tvekan om att Stockholm är en stad där alla kan testa på sporten. Tack vare det växande intresset har det bara under den senaste tiden tillkommit en hel del anläggningar, hallar och enstaka banor av olika nivåer. Du kan spela såväl inomhus som utomhus oberoende av erfarenhet och kunskap.

Intresset för padel har vuxit otroligt mycket även i Göteborg och likaså har antalet padelbanor vuxit. Sedan en kort tid tillbaka har Göteborg den största padelanläggningen i Sverige med 25 padelbanor. Vi har listat alla padelbanor i Göteborg, läs mer för att se vilken som passar dig bäst.

I en stad som Malmö finns det idag ett flertal olika anläggningar och hallar där du kan boka in dig för att spela. Vi har listat alla padelbanor i Malmö!

Oavsett var du bor och vad du sysslar med kan det finnas rätt generösa valmöjligheter om du känner dig intresserad av att testa på eller spela padel! Till och med i mindre städer som Linköping finns det gott om padelanläggningar och banor att boka in sig på. Vi har listat alla padelbanor i Linköping!

Rulla till toppen