Padelbanor i Stockholm

Padelbanor i Stockholm

Padel är en sport som blivit otroligt populär på sista tiden. Du tränar din motion såväl som din motorik och styrka samtidigt som du kan umgås och spendera tid med de du tycker om. Det är bra kombinationen av träning och socialt umgänge enligt många. Dessutom är det inte heller särskilt svårt att komma igång, men samtidigt kan det bli rätt intensivt och fartfyllt under matcherna. 

I Stockholm har intresset för padel rent ut sagt exploderat. Just av den anledningen finns det idag mängder av olika padelbanor att besöka runt om i staden, både inomhusbanor och utomhusbanor. Det finns något att ta del av för alla olika padelspelare, oavsett nivå när det kommer till kunskap såväl som erfarenhet.

Är du intresserad av att spela padel i just Stockholm? Då har du hittat rätt! Nedan har vi samlat de olika padelbanor som finns att besöka runt om i staden – vi har samlat allt från de lite lättare banorna och de banorna där du kan spela gratis till de padelbanor som håller internationell toppklass och är tillägnade proffsen. Kanske kan padel bli din nya favoritsport, precis som det har blivit för en stor del av Stockholms befolkning?

Vilka padelbanor kan jag hitta i Stockholm

Oavsett hur mycket eller lite just du har spelat padel tidigare finns det ingen tvekan om att Stockholm är en stad där alla kan testa på sporten. Tack vare det växande intresset har det bara under den senaste tiden tillkommit en hel del anläggningar, hallar och enstaka banor av olika nivåer. Du kan spela såväl inomhus som utomhus oberoende av erfarenhet och kunskap.

Är du intresserad av att få en mer detaljerad lista över vilka olika typer av padelbanor som finns att tillgå runt om i Stockholm? Ta del av vår kortfattade lista nedan!
I Stockholm kan du hitta padelbanor av följande typ:

  • – Gratis padelbanor
  • – Padelbanor utomhus
  • – Padelbanor inomhus
  • – Bokningsbara padelbanor
  • – Padelbanor med drop-in

Lista över padelbanor i Stockholm

Vill du boka in dig på en padelbana i Stockholm? Oavsett om du vill boka in dig på en gratis padelbana, en padelbana inomhus eller en padelbana som finns placerad i en stor anläggning kan du hitta flera passande alternativ nedan. Vi har listat även padelbanor i Stockholm med drop-in!

PDL Center

PDL Center i Frihamnen är Stockholms absolut största padelanläggning. Detta är till och med en av Europas största padelanläggningar – ganska coolt! Placerad i Frihamnen är detta också Stockholms mest centrala padelanläggning.

Här kan du boka in dig tillsammans med dina kompisar eller kollegor för att spela en match på någon av anläggningens 22 inomhusbanor. Anläggningen är öppet dygnet runt och alla olika nivåer är välkomna. Det finns även möjlighet för dig att boka in en padelkurs. Tack vare dess otroligt moderna inredning och stil känns den både trivsam, trygg och riktigt rolig att spela i.

Globen Padel

Detta är lite av en unik variant av padelanläggning som finns tillgänglig att ta del av nu under den rådande Coronapandemin. Globen Padel hittar du i ingen mindre än Ericsson Globe, där de tillfälligt omvandlat den stora arenan till en plats för att spela padel. Totalt kan du boka in dig på 14 olika banor – 12 dubbelbanor och 2 singelbanor. Det är minst sagt rymligt och mångsidigt för alla!

Ekerö Padel

Denna padelhall ligger ute på Ekerö. För att ta dig dit måste du alltså åka en bit från stan, men väl där finns det en fräsch, nyrenoverad lokal med 3 padelbanor att tillgå. Bor du i närheten är det minst sagt värt ett besök! Det bästa med de här padelbanorna är att de går att boka året om, trots att hallen är obemannad.

Padel Zenter

Bor du i närheten av Årsta, eller planerar att åka en sväng dit? Då kan Padel Zenter vara det perfekta stället att spela padel på för dig. Detta center är från början grundats av ingen mindre än Zlatan Ibrahimovic. De nio banorna som finns att boka in sig på är skapade av den leverantör som medverkar i World Padel Tour – kvalité och klass är bara förnamnet. Centret är öppet varje dag.

Kajen Padel Center

Tar du dig till Kajen Padel Center i Nacka Strand har du möjligheten att spela padel på tre olika banor precis vid vattnet. Det är otroligt vackert, och att man kan kombinera träning och umgänge framför banornas fantastiska utsikt är helt otroligt. Denna anläggning ligger rätt centralt och är smidig att ta sig till. Banorna är bokningsbara online.

WE Padel

WE Padel är den första padelanläggningen i Sigtuna komun och ligger mer specifikt i Arlandastad. Anläggningen har två nybyggda padelbanor inomhus av hög kvalité. Utöver padelbanor erbjuder WE Padel padelcoacher, padelkurser och tillgång till gym.

Padel United

Padel United ligger i Älvsjö i delar av Stockholmsmässans lokaler. Det finns 22 inomhusbanor med konstgräs av hög kvalité, vilket gör padelanläggningen till en av de största i Stockholm. Padel United har en butik där de erbjuder uthyrning av padelutrustning samt enklare träningskost. Anläggningen har öppet 06:00 – 24:00 varje dag.

Stava Padel

Stava Padel erbjuder en padelbana utomhus i Åkersberga. Banan är bokningsbar via deras hemsida där det även finns mer information om banan, utöver det finns även möjlighet att gå padelkurser mm hos Stava Padel. 

Vintervikens padelbanor

Är du nyfiken på var man kan spela padel gratis i Stockholm? Då har vi svaret åt dig här! Vinterviken är det område i Stockholm som erbjuder kostnadsfritt spelande. Banorna är placerade utomhus och de går inte heller att boka. Med andra ord är det lite av en chansning att ta sig dit, men väl där är det både sporten och naturen underhållande och mycket trivsam.
Rulla till toppen