Padelbanor i Malmö

Padelbanor i Malmö

Just nu är det väldigt mycket prat om padel och den så kallade ”padel-pandemin” i världen. Där är inte minst Sverige ett av dessa länder, som bara under de senaste åren förvandlats till ett land där ungefär alla spelar padel. Självklart finns det undantag, och självklart är detta lite av en överdrift. Däremot är det ett faktum att padel är en sport som blivit otroligt populär i vårt land. Det är framförallt i storstäderna, som i Stockholm och Malmö som intresset ökat mest. I en stad som Malmö finns det idag ett flertal olika anläggningar och hallar där du kan boka in dig för att spela. Bor du i Malmö och vill spela padel kan denna text om padelbanor i Malmö vara väldigt användbar!

Vilka padelbanor kan jag hitta i Malmö

Bor du i Malmö och känner dig intresserad av att spela padel? Då kan vi säga att det finns rätt gott om möjligheter att hitta olika anläggningar, hallar och banor som passar dig. Precis som i andra storstäder är även Malmö en stad som satsat rätt stort på just utvecklingen av padel. Det har lett till att det i dagsläget finns närmare 10 padelbanor av olika slag.

Oavsett om du vill spela padel utomhus eller inomhus, om du vill spela på en större eller mindre anläggning, vilken typ av bana du vill ha och var i stan du vill spela kan det finnas olika alternativ som kan passa bra. Du kan med andra ord ta del av sporten på flera sätt!

I Malmö kan du hitta padelbanor av följande typ:

  • – Gratis padelbanor
  • – Padelbanor utomhus
  • – Padelbanor inomhus
  • – Bokningsbara padelbanor
  • – Padelbanor med drop-in

Lista över padelbanor i Malmö

Vill du boka in dig på en padelbana i Malmö? Oavsett vad just du efterfrågar är vi dock säkra på att det finns en padelbana i Malmö som kan passa dig. Nedan listar vi de padelbanor som finns i Malmö så att det blir lättare för dig att hitta den bana som kan bli just din favorit:

PDL Center Malmö

Om du bor i närheten av Västra hamnen i Malmö kan PDL Center Malmö vara en mycket bra anläggning för dig. Denna anläggning ligger nämligen just i Västra hamnen, där du får tillgång till att spela på 11 olika banor.

Näset Padel Malmö

För dig som vill ha tillgång till att spela padel på en av de bästa konstgräsunderlagen i staden är det Näset Padel i Malmö du ska besöka. Här finns två Padel Court RS banor att boka in sig på!

Padel Crew

Padel Crew Malmö är utan tvekan den största och mest moderna padelanläggningen i hela Malmö. Du kan boka in dig på spel av alla olika nivåer på någon av anläggningens 15 banor med WPT-gräs. Med 12 meters takhöjd, en shop och frontdesk, lounge och omklädningsrum känns det väldigt lyxigt och trivsamt.

Padel Center Frihamnen

Padel Center Frihamnen erbjuder 5 padelbanor varav en centre court. Anläggningen lämpar sig bra för matcher med åskådare. Utöver det erbjuds träningpass tillsammans med proffspelare och även en klubb som ger ordentligt mer förmåner t.ex halva priset vid bokning av en padelbana.

Padel Center Frihamnen har öppen mellan 06:00-24:00 varje dag.

Malmö Padelcenter

Detta är en av de största padelanläggningarna i Malmö. Hos Malmö Padelcenter finns hela 10 inomhusbanor uppdelade i två hallar.

Limhamn Padel

Limhamn Padel är en mycket seriös och välordnat padelhall med tillgång till flera spelbanor såväl som uthyrning av redskap och omklädningsrum.

Malmö Arena Padel

Malmö Arena Padel erbjuder dig att spela på hela 5 olika padelbanor med 9 meters takhöjd. Här kan du hyra allt du behöver samt köpa till snacks och energirika tillbehör.

Hyllie Sportcenter Padel

För dig som vill ha möjligheten att välja mellan både inomhus- och utomhusbanor på samma anläggning kan Hyllie Sportcenter i Malmö vara ett bra alternativ. Här finns en inomhusbana och tre utomhusbanor med belysning.

Fair Play TK Padel

Hos Fair Play TK i Malmö kan du ta del av fyra olika padelbanor av högsta kvalité. Anläggningen är modern och trivsam att vistas på för alla spelare. Det finns även möjlighet att gå på padelkurser och hyra utrustning

Rulla till toppen