Padelbanor i Linköping

Padelbanor i Linköping

Padel är en sport som rent ut sagt exploderat i Sverige. Idag är padel något som i princip hela Sveriges sysslar med, det såväl till vardags som på fritiden och som en hobby. Det har till och med gott så pass långt att man idag kan vara proffspadelspelare och tävla i padel. Denna utveckling innebär såklart även att utbudet och tillgängligheten kring att spela padel fått sig en riktig skjuts. 

Oavsett var du bor och vad du sysslar med kan det finnas rätt generösa valmöjligheter om du känner dig intresserad av att testa på eller spela padel! Till och med i mindre städer som Linköping finns det gott om padelanläggningar och banor att boka in sig på.

Vilka padelbanor kan jag hitta i Linköping

I Linköping har intresset för padel vuxit sig väldigt stort. Idag finns det flera padelbanor och hallar att boka in sig på om man vill testa på, lära sig eller spela padel. Och det i flera olika områden av staden. Trots att det ännu inte dykt upp flera tiotals padelbanor i Linköping skulle vi ändå vilja säga att variationen och utbudet är väldigt bra. 

Linköping är trots allt inte en överdrivet stor stad till ytan, så för vad som får plats och vad som rent ytmässigt är möjligt har de kommit en rätt bra bit på vägen.

I Linköping kan du hitta padelbanor av följande typ:

  • – Gratis padelbanor
  • – Padelbanor utomhus
  • – Padelbanor inomhus
  • – Bokningsbara padelbanor
  • – Padelbanor med drop-in

Lista över padelbanor i Linköping

För dig som är intresserad av att spela padel i Linköping har vi samlat de padelbanor som finns att tillgå runt om i staden nedan:

PDL Center Linköping

Detta är en av de största padelanläggningarna i Linköping, där du kan boka in dig på hela 13 olika banor alla dagar i veckan. Intresset för just dessa banor är dock väldigt stort, så se till att boka in dig i tid!

PDL Center Jägarvallen

Här har vi en något enklare anläggning med padelbanor som finns tillgängliga för spelare av alla olika nivåer. Det är lättillgängligt men seriöst och ger er en trivsam upplevelse.

PDL Center Alfa City

PDL Center Alfa City är en rätt central padelanläggning som erbjuder ett flertal padelbanor av olika kvalité, storlek och format. Totalt finns det 10 padelbanor varav 6 av är dubbelbanor och resterande 4 är singelbanor. Finns tillgång att boka in sig för spel oavsett nivå och kunskap!

Beach Arena Padel

Beach Arena är ett sportcenter där du kan spela allt från Padel till badminton och beachvolleyboll. Du kan boka in dig på 2 padelbanor samt hyra allt du behöver för att spela.

Singel Padel Arena

Singel Padel Arena är en padelarena som kan passa bra för dig som bor en bit utanför Linköping. Unikt för padelbanorna hos Singel Padel Arena är att det endast finns singelbanor, totalt 3 banor.

Vallamassivet Padel

För dig som vill kombinera gymträning med padelspel kan Vallamassivet i Linköping vara ett bra val.
Rulla till toppen