Padelbanor i Göteborg

Padelbanor i Göteborg

Just nu är det väldigt mycket prat om padel och den så kallade ”padel-pandemin” som har nått Sverige. Inte minst i städer som Göteborg, där hela 19 padelanläggningar har byggts bara under de senaste åren, är folk som tokiga i att spela just padel. För dig som har hittat sporten, som finner ett stort intresse i det eller som är nyfiken på att prova ser framtiden med andra ord väldigt ljus ut. Expansionen av padelhallar och padelbanor sker i en rasande fart både i och utanför Göteborg.

Med padel får man det sociala kombinerat med träningen, vilket gör det till en mycket rolig sport. Detta förklarar kanske varför sporten blivit så populär så snabbt; det är lika delar roligt, socialt och aktivt för såväl pensionärer som för familjer, vuxna och de som nyss börjat skolan.

Om du är intresserad av att spela padel i Göteborg finns det mängder av valmöjligheter när det kommer till såväl spelnivå som plats, tid och rum! I denna text har vi samlat all information som kan vara användbar för dig som vill boka in dig på en padelbana för padelspel i eller i krokarna runt Göteborg.

Vilka padelbanor kan jag hitta i Göteborg

Oavsett var du bor i Göteborg finns det idag mängder av alternativ att tillgå då du vill spela padel i staden. Som tidigare nämnt har det byggts upp ett flertal såväl anläggningar och hallar som enstaka banor runt omkring och i Göteborg, ett utbud som hela tiden växer sig ännu större.

Är du intresserad av att få en mer detaljerad lista över vilka olika typer av padelbanor som finns att tillgå runt om i Göteborg? Ta del av vår kortfattade lista nedan!

I Göteborg kan du hitta padelbanor av följande typ:

  • – Gratis padelbanor
  • – Padelbanor utomhus
  • – Padelbanor inomhus
  • – Bokningsbara padelbanor
  • – Padelbanor med drop-in

Lista över padelbanor i Göteborg

Vill du boka in dig på en padelbana i Göteborg? Oavsett vad just du efterfrågar är vi dock säkra på att det finns en padelbana i Göteborg som kan passa dig. Det finns dubbelbanor, singelbanor, gratis padelbanor, inomhusbanor och utomhusbanor, mitt inne i stan eller i Göteborgs skärgård. Vi har listat alla padelbanor som finns i Göteborg nedan, även de med drop-in!

Klövern Padel

Klövern Padel är den största padelanläggningen i Göteborg med hela 25 padelbanor och det gör den även till Sveriges största padelanläggning. Utöver padelbanor av högsta kvalité finns det tillgång till bastu, lounge, kurser och träningar. 

Klövern Padel har öppet mellan 07:00 och 22:00 varje dag.

PDL Center Göteborg

PDL Center Göteborg är en av de största padelanläggningarna i Göteborg med 10 inomhusbanor av högsta kvalité. i Frihamnen är Stockholms absolut största padelanläggning. Hos PDL Center i Göteborg erbjuds du möjligheten att både hyra och köpa utrustning. PDL Center Göteborg är öppet dygnet runt. 

PDL Center Sisjön

PDL Center Sisjön är den näst största padelanläggningen i Göteborg med 18 inomhusbanor varav 2 singelbanor och 1 bana för barn. högsta kvalité. i Frihamnen är Stockholms absolut största padelanläggning. Hos PDL Center i Sisjön finns även en lounge och en shop där du har möjlighet att både hyra och köpa utrustning. 

PDL Center Sisjön är öppet dygnet runt. 

Padel Center Frihamnen

Padel Center Frihamnen erbjuder 5 padelbanor varav en centre court. Anläggningen lämpar sig bra för matcher med åskådare. Utöver det erbjuds träningpass tillsammans med proffspelare och även en klubb som ger ordentligt mer förmåner t.ex halva priset vid bokning av en padelbana.

Padel Center Frihamnen har öppen mellan 06:00-24:00 varje dag.

Padel Center Högsbo

Padel Center Högsbo är i dagsläget en av de största padelanläggningarna i Göteborg. Hos Padel Center kan du boka in dig på högklassiga banor och ta lärorika lektioner. På anläggningen finns 5 dubbelbanor och 1 singelbana att boka. Det kostar 40 kr att hyra utrustning.

Padel Center Högsbo har öppet 06:00-23:20 varje dag.

Padel Center Delsjön

Padel Center Dalsjön är en aningen större padelanläggning än sitt syskon Padel Center Högsbo och är en av de större anläggningarna i Göteborg. Här kan du boka 7 dubbelbanor och 1 singelbana. Naturnära till havet, tillgång till bastu och mycket mer erbjuds för dig som spelare. Det kostar 40 kr att hyra utrustning.

Padel Center Delsjön har öppet 06:00-23:30 varje dag.

Padel Center Ringön

Padel Center Ringön är en av de mest centrala padelanläggningarna i Göteborg. Det finns idag 4 dubbelbanor och 1 singelbana. Anläggningen har stora planer på att expandera anläggningen med en restaurang, bar och ett bryggeri. aningen större padelanläggning än sitt syskon Padel Center Högsbo och är den tredje största anläggningen i Göteborg. Här kan du boka 7 dubbelbanor och 1 singelbana. Naturnära till havet, tillgång till bastu och mycket mer erbjuds för dig som spelare. Det kostar 40 kr att hyra utrustning.

Padel Center Ringön har öppet 06:00-23:30 varje dag.

Torslanda Padel

Torslanda Padel erbjuder 10 inomhusbanor varav 8 är dubbelbanor och 2 är singelbanor. De erbjuder även padelträning och ligamatcher.

Torslanda Padel har öppet varje dag mellan 05:00-01:00.

Rulla till toppen